Bewegen is een belangrijk onderdeel van de programma’s die Jokes Lifestyle aanbiedt. Bekijk hieronder uit welke sportvormen je zoal kunt kiezen.

Smovey

Smoveys zijn ovale ringen met vier stalen kogels erin. Smovey walking is een vorm van sportief wandelen met verschillende workouts (bij slecht weer doen we de Smovey oefeningen in een sportzaal). De intensiteit wordt aangepast op je eigen tempo en niveau.

Lees meer...

Tai Chi

Tai Chi is een oude Chinese kunst die goed is voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Kenmerkend zijn de langzame, gracieuze bewegingen. Je kunt het ook bewegingskunst of meditatieve beweging noemen. Met behulp van een serie van bewegingen wordt je aandacht op het lichaam gericht, zodat je heel bewust wordt van je lijf.

Lees meer...

Fitness

Denk bij deze vorm van fitness niet aan grote zalen, massa’s mensen en zware apparaten. We doen verschillende oefeningen, waaronder balansoefeningen, in groepsvorm. Hierbij wordt regelmatig muziek gebruikt.

Lees meer...

Fit & Smove

Fit & Smove is een unieke combinatie van beweging, voeding en fysiotherapie. Vanuit het Fit & Smove programma worden wekelijks diverse (sport)activiteiten georganiseerd.

Lees meer...

Ritmische conditie- en spieropbouw

Deze vorm van bewegen doe je op muziek en voor het grootste gedeelte op een stoel. En denk nou niet: oh, dat is makkelijk, want het is intensief en erg goed voor je conditie, motoriek, coördinatie en spieropbouw.

Lees meer...

Life Goals programma

Life Goals is er omdat wij de overtuiging hebben dat sport en bewegen van grote waarde zijn voor iedereen. En dan bedoelen we ook echt iedereen, dus ook sociaal kwetsbare mensen, die moeite hebben om aangesloten te blijven bij onze maatschappij. Juist deze doelgroep willen wij inspireren door hen uitzicht te bieden op een positieve toekomst; Een toekomst met perspectief.

Lees meer...

Bewegen op Recept

Bewegen op Recept wordt U door de huisarts voorgeschreven. Hiermee zet U de eerste stap naar een gezondere
leefstijl. Voor veel klachten is bewegen namelijk een goed medicijn! Met Bewegen op Recept gaat U gedurende
drie maanden minimaal 1x per week bewegen onder deskundige begeleiding van Jokes Lifestyle.

Lees meer...

Sporten met lichamelijke klachten?

Lichamelijke klachten belemmeren je in de dingen die je graag wilt doen. Dat wil echter niet zeggen dat je helemaal niets meer kan. Bewegen, ook al is het maar even, helpt je om je fitter te voelen en lekkerder in je vel te zitten. Bovendien kun je tijdens het bewegen je hoofd even lekker leeg maken en helpt het sporten in een groep je om je sociale contacten uit te breiden. Jokes Lifestyle bespreekt graag met je wat je, ondanks je lichamelijke beperking, nog wel kan. Ook als je bijvoorbeeld COPD, obesitas, hart- en vaatziekten, artrose of diabetes hebt, kun je bij Jokes Lifestyle terecht om te sporten op maat. Als je lichamelijke klachten hebt, kan het Fit & Actief programma ook interessant voor je zijn.

Klaar om te beginnen?

Nog niet overtuigd?

Bezoek  onze contact pagina, wij helpen u graag persoonlijk verder!