Voeding & persoonlijk lifestyle plan

Dat goede voeding belangrijk is, weet je natuurlijk allang. Het is soms alleen zo lastig om al die minder goede (lees: slechte), lekkere producten te laten staan. Daarnaast zijn er ook veel producten waar meer slechte ingrediënten in zitten dan je denkt. Verborgen suikers bijvoorbeeld, of teveel zout. In bijna alle pakjes, potjes, soepen en sauzen die je in de supermarkt koopt zit van beide ingrediënten (veel) teveel. En dan hebben we het nog niet eens over de E-nummers… Jokes Lifestyle laat je inzien wat je eigenlijk allemaal eet en leert je een normaal voedingspatroon aan. Natuurlijke ingrediënten spelen hierbij een hoofdrol. Goede voeding draagt niet alleen bij aan een fit gevoel, ook heb je met een gezond eetpatroon minder kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, etc.

Voeding op maat

Elke persoon is anders en niet iedereen heeft dezelfde voeding nodig. Denk aan senioren, sporters en mensen met lichamelijke klachten of allergieën. Jokes Lifestyle stelt samen met jou een gezond voedingspatroon op, passend bij wie je bent, wat je zoal doet en wat je doelen zijn. Voedingsadvies maakt deel uit van het Fit & Smove programma, maar het is ook mogelijk om alleen voedingsadvies op maat te krijgen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Persoonlijk lifestyle plan

Ben je op zoek naar een coach die een totaalplan op maat voor je samenstelt? Ook dan ben je bij Jokes Lifestyle aan het juiste adres. Dit totaalplan bestaat uit een combinatie van voedingsadvies en beweging op maat en sluit volledig aan op je huidige conditie en doelen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Klaar om meer te beginnen?

Ben je benieuwd naar het programma van Jokes Lifestyle of wil je een proefles volgen? Neem dan contact op