Fit & Smove

Fit & Smove is een unieke combinatie van beweging, voeding en fysiotherapie. Vanuit het Fit & Smove programma worden wekelijks diverse (sport)activiteiten georganiseerd, zoals: Tai Chi, Smovey walking, Nordic walking, sportief wandelen, ritmische conditie & spieropbouw, fitness- en conditietraining, grondgymnastiek en valtrainingen. Naast het reguliere weekprogramma worden er ook diverse jaarlijkse activiteiten georganiseerd, zoals workshops, zomer/winterwandeling, BBQ en een kerstbrunch. Binnen het Fit & Smove programma werkt Jokes Lifestyle samen met Fyon het Fysio Team, huisartsen, praktijkverpleegkundigen, fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink, Helmerhoek en Sportaal een programma op maat voor je uit. Stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen van het ROC van Twente helpen bij de begeleiding van de groepen.

Wat ga je doen?

Tijdens een vrijblijvende periode van twee weken neem je deel aan het sport- en beweegprogramma en wordt je gezondheid in kaart gebracht. Na de intake en een fittest begin je aan het Fit & Smove programma. De test wordt na zes maanden herhaald om je vooruitgang te zien. Je kunt op elk willekeurig moment in het jaar beginnen met het programma.

Voor wie is het?

Het Fit & Smove programma is er voor iedereen met lichamelijke klachten, zoals: obesitas, diabetes, artrose, COPD of hart- en vaatziekten. En voor iedereen die graag weer wil bewegen en onder deskundige begeleiding een gezonde levensstijl wil opbouwen.

Waar is het?

Fit & Smove heeft vier afdelingen in Enschede: Fit & Smove Oost, Fit & Smove Zuid, Fit & Smove West en Fit & Smove Boekelo. Al deze afdelingen bieden u hetzelfde en zijn gebaseerd op dezelfde combinatie van voeding en bewegen.

Fit & Smove Oost, Fit & Smove West en Fit & Smove Boekelo is een samenwerking tussen  Fyon het Fysio team en beweging- en voedingsconsulenten.

logo_fyon                                    

Fit & Smove Zuid is een samenwerking van de praktijkverpleegkundigen voor diabetes, COPD, astma en hart- en vaatziekten en fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Wesselerbrink en beweging- en voedingsconsulenten.

Logo_fysiotherapie_wesselerbrink1 huisartsen-wesselerbrink

Lesroosters

Zie totaal programma Fit & Smove

* Grondgymnastiek en valtraining op aanvraag.

Kosten

  • 1 training naar keuze per week (inclusief intake, fittest): €18,50 per maand
  • Onbeperkt trainingen volgen (inclusief intake, fittest) op alle locaties: €26,50 per maand
  • Er geldt een maximale opzegtermijn van 2 maanden,
    bij medische indicatie kan er per direct gestopt worden.